VII TROFEO INTERNACIONAL GIMNASIA ARTISTICA WOLF 2024 – FERIA D’ABRIL

Aquest cap de setmana gimnastes del club han participat al “VII TROFEO INTERNACIONAL GIMNASIA ARTISTICA WOLF 2024″- FERIA D’ABRIL💃
Categoria Aleví OPEN B van participar Nicole Romero, Noa Zabala, Noa Cárdenas, Daniela Caballero Zoe Cornadó i Aina Ribó que va obtenir la 🥉 posició a Terra. Enhorabona gimnastes, per aconseguir nous elements i veure-us gaudir com ho vau fer!
Categoria Infantil OPEN B van participar Elena Monsó estrenant nous exercicis, juntament amb Carlota Camps que va obtenir la 🥇posició a Salt i Emma Escapa que va aconseguir la 🥉posició a la general! Aquest equip va obtenir la 🥉 posició per equips!! Enhorabona per l’esforç i constància, sempre té recompensa!!
Categoria Cadet OPEN BÉ van participar Mariona Lamolla, Ixel Egido, Laia Garcia i Anna Guardiola que va obtenir la 🥉 posició a Salt. Aquest equip a més va obtenir la 🥇posició per equips!

Va ser una experiència increïble per les gimnastes i entrenadors, vam viure moments molt emotius i vam gaudir de molts moments divertits!! Volem agrair a @wolfgimnasticclub l’organització de l’esdeveniment!!