Instal·lacions

El 2015 vam iniciar el projecte al c/Sícoris número 22, però al acabar la temporada el gimnàs se’ns va quedar petit. Portàvem tot l’any amb llista d’espera de més de 50 nens i nenes.

Ens vam tornar a aventurar a trobar un nou local amb més capacitat i vam tenir la gran sort de trobar-ne un al mateix carrer. Aquesta vegada al c/Sícoris número 34.

Ens esperava un altre estiu de molta feina per adequar el local i poder obtenir tots els permisos necessaris, però així ho vam fer gràcies a l’ajuda de moltes famílies del club. No va ser fàcil ja que el local actual té molts més metres quadrats en comparació amb l’anterior local. Però una vegada més vam aconseguir fer realitat el nostre somni.

Disposem d’una sala d’entrenament de més de 575m2, dos vestidors, tres banys, una recepció, un espai pel fisioterapeuta i un despatx pels entrenadors.

També comptem amb tot el material específic per realitzar els entrenaments: 3 paral·leles asimètriques, 1 banda de rul·los, un tumbling de 12×2, un airtrack de 12×2, un terra quadrat de moqueta de 14×14, 2 poltres de competició, 6 barres d’equilibris i altre material de psicomotricitat.