Filosofia i valors

El CGLleida promociona la gimnàstica artística a infants, adolescents i adults amb la l’objectiu de transmetre els valors de l’esport a la vida quotidiana dels nostres esportistes.

La filosofia del nostre club es basa en la transmissió de valors, la participació, la implicació amb la ciutat de Lleida i la vinculació amb les famílies. La transmissió de valors és essencial pel desenvolupament de qualsevol persona i nosaltres utilitzem l’esport com a mitjà per transmetre’ls.

Fomentem la companyonia entre gimnastes i entrenadors, l’autosuperació, el respecte envers la resta i envers el material, la disciplina i la constància. Ensenyem a no ser competitius contra l’adversari, busquem la superació i l’evolució constant pel desenvolupament integral de les gimnastes. Els vincles que es creen entre gimnastes i tècnics són molt forts, i tots junts ens ajudem a superar les pors, compartir les alegries, i sobretot sentir-nos que formem part d’una gran família.

La gimnàstica és una forma de viure, els hàbits que aprenem en aquest esport ens acompanyaran en la nostra vida. També ajuda a que tots els gimnastes aprenguin a organitzar-se en el seu dia a dia.  Tenir temps pels estudis, altres activitats i l’oci és molt important, però ho poden compaginar amb els entrenaments tenint una bona organització setmanal.

Una part important que ens aporta aquest esport són els hàbits saludables que es van adquirint. La bona alimentació juga un paper molt important per poder suportar la càrrega física dels entrenaments.