3a Fase Copa Catalana de Base 6-9 a Hostalets de Balenyà

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 3a fase de Base 6-9 a Hostalets de Balenyà.

A la categoria base 6 petites han competit la Paula Bellmunt i l’Abril Miro. Destaquem la 1a posició de paral·leles de la Paula.

A la categoria base 6 mitjanes han participat la Carlota Camps i la Emma Escapa. Destaquem la 2a posició de la Emma a potro on ha tret per primera vegada el tsuka! Ens ha faltat l’Aina que s’està recuperant d’una lesió.

La categoria base 6 grans l’han representat l’Elsa Hernando, l’Elia Serra, la Mariona Lamolla i la Ixel Egido. Destaquem la 8ena posició individual de l’Elia i la 10a de la Elsa a la classificació general. També la 4a posició de la Elia a barra.

A la categoria base 8, l’equip format per l’Alba Castellà, la Jana hernandez, l’Alexia Sevillano i la María Vidal s’ha proclamat subcampió, acompanyades per la Mariona Rodríguez.
Destaquem la 10a posició individual de l’Alba, la 3a posició de la Maria a potro, i la 4a i 5a posició de la Maria i l’Alba a l’aparell de barra.

A la categoria base 8 grans han competit la Laia Plaza i l’Anna Guardiola i hem trobat molt a faltar a la Laia García que no ha pogut venir per malaltia.

Finalment, a la categoria base 9 han participat la Leire Sistere i la Doaa Amraouy que ha aconseguit una 3a posició a Terra. Hem trobat a faltar molt a la Paula Cabrero que es recupera d’una lesió.

Enhorabona noies encarem la recta final de la temporada💪❤️
Seguim!