Reserves CGLleida | Casal d’Estiu 2024

NO SOCIS: Inscripcions a partir de l’1 de Juny i obertes tot l’estiu fins a exhaurir les places disponibles de cada setmana

Us presentem tota la informació del Casal d’Estiu 2024 del Club Gimnàstic Lleida:

Dates: Del 1 al 26 de Juliol i del 12 al 30 d’Agost. ( 15 agost festiu )

Horari: De 09:00 a 14:00. A les 08:30 obrim portes i hi ha acollida gratuïta.

Les gimnastes han de portar l’esmorzar i aigua durant els entrenaments, així com calçat esportiu per si duem a terme activitats fora del gimnàs. L’esmorzar normalment sempre el fem fora del gimnàs a la plaça del Molí de Sant Anastasi o al Parc de l’Aigua (sempre que el temps no ens ho impedeixi).

Durant la setmana les gimnastes fan coreografies, tallers i/o sortides (les sortides poden tenir un càrrec extra) altres anys hem anat al Salting, Rocòdrom, Alpipark entre d’altres…

Les gimnastes treballaran tots els aparells de gimnàstica i també faran airtrack, minitramp, flexibilitat i preparació física. Els jocs i tallers formen part de les activitats que es duran a terme durant la setmana, poden ser per grups o tots junts.

Les sortides amb un cost afegit les concretarem durant les setmanes vinents.

Un cop a la setmana anirem a la Piscina Municipal de la Bordeta d’11:00 a 13:00 aproximadament, cada any hi hem anat els divendres, però no depèn de nosaltres, ja que l’Ajuntament és qui ho accepta segons l’aforament de les piscines.

Cada setmana s’escollirà la gimnasta de la setmana que s’endurà un premi per l’esforç que ha realitzat i bona conducta!

Per reservar la vostra plaça com a NO SOCIS , ho heu de fer mitjançant el següent formulari:


    Del 12 al 16 d’Agost (15 festiu)Del 19 al 23 d’AgostDel 26 al 30 d’Agost