FILOSOFIA - Club Gimnàstic Lleida

Vaya al Contenido

Menu Principal:

 
 
El Club Gimnàstic Lleida és un club especialitzat en gimnàstica artística femenina de recent creació, fundat el 26 de març del 2015.

El somni de construir un club d’aquestes característiques sorgeix de la iniciativa de tres noies que han dedicat tota la seva vida a la gimnàstica artística femenina. Totes elles són tècnics especialitzades en aquesta disciplina.

Tot aquest projecte s’ha fet realitat gràcies a l’ajuda i el suport dels tres integrants de la Junta Directiva i moltes altres persones que han dipositat la seva confiança en nosaltres i contribueixen amb la finalitat de donar a conèixer i oferir aquest esport a la ciutat de Lleida.

Es tracta d’un club sense ànim de lucre que promociona aquest esport a infants, adolescents i adults amb la filosofia de transmetre els valors de l’esport a la vida quotidiana de les nostres esportistes.

La filosofia del nostre club es basa en la transmissió de valors, la participació, la implicació amb la ciutat de Lleida i la vinculació amb les famílies. La transmissió de valors és essencial per al desenvolupament de qualsevol persona i nosaltres utilitzem l’esport com a mitjà per transmetre’ls.

Fomentem la companyonia entre gimnastes i entrenadors, l’autosuperació, el respecte envers la resta i envers el material, la disciplina i la constància. Ensenyem a no ser competitives contra l’adversari, busquem la superació i l’evolució constant per al desenvolupament integral de les gimnastes.
 
WWW.CLUBGIMNASTICLLEIDA.COM
Regreso al contenido | Regreso al menu principal